Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

будівництво

Вівторок, 26 січня 2016, 12:07

Львівський суд узаконив проблемну забудову на вулиці Снопківській

будівництво

Залізничний районний суд Львова визнав законним будівництво багатоповерхового житлового будинку, що на вул. Снопківській, 18, а також дав дозвіл на введення його в експлуатацію.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Більше того, Залізничний районний суд фактично узаконив багатоповерхівку тоді, коли в іншому суді розглядають справу про незаконність цього будівництва.

«Справа в тому, що департамент Держархбудінспекції у Львівській області подав позовну заяву до Львівського апеляційного адміністративного суду про знесення багатоквартирного будинку на Снопківській. До речі, виконавчі органи влади Залізничний суд навіть не залучив до судового спору», – зазначила заступник голови Львівської ОДА Ірина Гримак.

Спорудження житлового будинку порушує всі державні норми будівництва, оскільки його зведення відбувалось без жодних дозволів від органів місцевого самоврядування та проектної документації. 

Додамо, раніше департамент Державної архітектурно-будівельної інспекції у Львівській області встановив, що на вул. Снопківській, 18 відбувається незаконне будівництво.

Нагадаємо, у Львові з'явилася офіційна карта незаконних забудов.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.