Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

львівські навчальні заклади

Вівторок, 26 січня 2016, 17:50

У школах Львова запроваджують карантин

львівські навчальні заклади

У зв’язку з епідемією грипу з 27 січня у львівських загальноосвітніх навчальних закладах буде припинено навчання. 

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як зазначає головний державний санітарний лікар міста Віктор Винар, за попередній тиждень на грип і гострі респіраторні вірусні інфекції у Львові захворіло 6030 осіб. Проте, попри великі цифри епідемічний поріг минулого тижня не перевищений.

Відтак, школярі підуть на вимушені канікули до 2 лютого.

За словами Віктора Винара, у вікових групах дітей трьох-шести та семи-чотирнадцяти років епідпоріг перевищує в у півтори-два рази.

«Це насторожує, що захворюваність на ГРВІ, у тому числі на грип, не зменшується, а має тенденцію до зростання. Таким чином, мною було підготовлено рекомендаційний лист на ім’я міського голови про введення обмежувальних заходів щодо проведення навчального процесу в школах», – наголосив Віктор Винар.

Нагадаємо, сьогодні Міністерство охорони здоров’я констатувало епідемію грипу в Україні. А згідно з останніми даними, на Львівщині надалі зростає рівень захворюваності на грип та ГРВІ як серед дітей, так і серед дорослих.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.