Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

укрпошта

zn.ua

Середа, 27 січня 2016, 11:40

На Львівщині Укрпошта збудує новий сортувальний центр

укрпошта

У селі Пасіки-Зубрицькі, що на виїзді зі Львова, «Укрпошта» збудує логістичний сортувальний центр європейського зразка.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Новозбудований центр обслуговуватиме вісім областей Західної України. З його допомогою можна скоротити терміни пересилання кореспонденції і вантажів, зменшити витрати на перевезення пошти, а також оптимізувати мережу логістики в зоні обслуговування.

«Зараз у такому центрі є надзвичайна потреба. Кількість посилок, які відправляють громадяни зростає, електронна комерція сьогодні розвивається дуже швидкими темпами. Тож Укрпошті не просто підлаштуватися до таких умов, адже теперішні сортувальні центри розташовані в приміщеннях, що були зведені ще на початку минулого століття», – зауважила заступник голови Львівської ОДА Ірина Гримак.

За її словами, це буде сортувальна лінія європейського зразка, сучасна та максимально комп'ютеризована, яка також стане своєрідним центром сортування та передавання пошти для сусідів із Європи.

Відтак, завдяки новозбудованому центру клієнти «Укрпошти» матимуть нагоду швидше отримувати посилки, передплачені газети, журнали та іншу кореспонденцію.

Станом на сьогодні для будівництва сортувального центру вже виділено земельну ділянку. Вартість будівництва становить кілька мільйонів євро.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.