Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

промисловість Львівщини

Четвер, 28 січня 2016, 12:02

На Львівщині на 24,3% зменшилося виробництво хімічної продукції

промисловість Львівщини

У минулому році, порівняно з 2014 роком, випуск промислової продукції знизився на 1,7%.

Про це повідомляє Головне управління статистики у Львівській області.

Відтак, скоротили обсяги підприємства переробної промисловості на 5,5%, проте наростили підприємства з постачання електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря на 17,1%, добувної промисловості і розроблення кар’єрів – відповідно на 2,1%.

У переробній промисловості зменшили випуск продукції підприємства з виробництва хімічних речовин і хімічної продукції (на 24,3%), з виготовлення виробів з деревини, виробництва паперу та поліграфічної діяльності (на 7,3%), з виготовлення харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів (на 6,9%), машинобудування (на 4,2%), з текстильного виробництва, виробництва одягу, шкіри, виробів зі шкіри та інших матеріалів (на 3,6%).

Зростання обсягів промислового виробництва відбулося на підприємствах металургійного виробництва, з виробництва готових металевих виробів, крім машин і устатковання (на 19,6%), з виробництва основних фармацевтичних продуктів і фармацевтичних препаратів (на 15,3%), з виробництва гумових і пластмасових виробів, іншої неметалевої мінеральної продукції (на 1,3%).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.