Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

водопостачання

ibud.ua

Вівторок, 2 лютого 2016, 10:10

Майже 20 тисяч мешканців сіл поблизу Львова залишились без води

водопостачання

Через борги перед "Львівобленерго" водоканалу Львова відключили світло: не було води у мешканців Городка, Лапаївки, Зимної Води та Бартатіва.

Про це повідомив департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

Вчора, 1 лютого, о 13:45 год за заборгованість ЛКП "Львівводоканал" перед ПАТ "Львівобленерго" було знеструмлено водонасосну станцію "Будзень-2" на водозаборі "Будзень", що знаходиться у Городку.

У результаті було тимчасово припинено водопостачання абонентів у Городку, а це 15000 мешканців, селі Лапаївка (800 мешканців), селі Бартатів (723 мешканця), селі Зимна Вода (3000 мешканців).

Окрім цього з 17:00 год подавався понижений тиск води на 4-5 поверхах 5-ти поверхової забудови Залізничного району Львова (близько 50 тис. осіб).

О 23:30 год водопостачання мешканців Городка, Лапаївки, Зимної Води та Бартатіва було відновлено, а абоненти Залізничного району Львова отримали воду о 4:00 год 2 лютого.

Нагадаємо, причиною заборгованості "Львівводоканалу" перед "Львівобленерго" є невчасні розрахунки КП "Городок водоканал", заборгованість якого складає більше 2,5 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.