Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

епідемія грипу

report.if.ua

Вівторок, 2 лютого 2016, 10:53

У Львові карантин продовжили до кінця тижня

епідемія грипу

Карантин у львівських школах, який запровадили 27 січня, триватиме до 5 лютого.

Про це сьогодні, 2 лютого, як передає кореспондент Варіантів, повідомив начальник управління охорони здоров’я Львівської міськради Володимир Зуб на брифінгу за результатами позапланового засідання комісії ТБНС щодо продовження тимчасового припинення навчання у школах міста.

Відтак, у зв'язку з тим, що від 25 січня грип та ГРЗ було зареєстровано у більше ніж 9 тисяч львів'ян, карантин у школах вирішили продовжити до кінця тижня.

За словами Володимира Зуба, 5 лютого відбудеться повторне засідання комісії, яка, за результатами епідемологічної ситуації у місті, вирішить, чи продовжувати карантин ще на тиждень.

Зазначимо, за даними управління охорони здоров’я Львівської міськради, у Львові з 25 до 31 січня епідемічний поріг досягнув позначки 108,8. Лише за 31 січня захворіло 398 осіб, а у стаціонари міста було госпіталізовано 20 осіб.

Нагадаємо, станом на 1 лютого від грипу А(Н1) загинуло 9 мешканців Львівщини, а епідпоріг перевищений у всіх районах області.

В Україні від грипу та ГРВІ загинуло 171 людей, а епідпоріг перевищено у 11 областях країни.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.