Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

вул. Мечникова

Вівторок, 2 лютого 2016, 15:24

На ремонт вулиці Мечникова у Львові виділили 67 мільйонів

вул. Мечникова

Ремонт вул. Мечникова, загальна вартість якого 67 млн грн, триватиме до літа.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

За інформацією управління інженерного господарства Львівської міськради, сьогодні на вул. Мечникова демонтовано трамвайні колії та бруковане дорожнє покриття та тривають роботи з прокладання каналізаційного колектора.

Грунт, отриманий при копанні котловану на колектор, вивозиться на територію будівництва тягової підстанції № 17, що на вул. Хуторівка.

Наразі на ремонт закрили ділянку від вул. Пекарської до вул. Шімзерів, а також планують відремонтувати відрізок дороги від вул. Пекарської до вул. Личаківської.

Із запланованих обсягів робіт, які здійснює ТзОВ «ОНУР Конструкціон Інтернешнл»: влаштування трамвайних колій на дорожніх плитах, ремонт тротуарів, влаштування трьох каналізаційних колекторів, відновлення дорожнього покриття в мозаїці та бруківці, заміна водопровідних мереж та дощоприймачів.

Загальна вартість будівельних робіт становить 67 189 455,56 грн.

Нагадаємо, з 14 грудня 2015 року вул. Мечникова закрили на ремонт до літа 2016 року. Наразі трамваї № 7 курсують на вул. Пасічну. А на час ремонтних робіт було організовано автобусний маршрут №7а, який сполучає центр міста з Погулянкою.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.