Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

Лариса Разнікова-Возницька

Вівторок, 2 лютого 2016, 18:42

Лариса Резнікова-Возницька не переймається статусом посади в.о. Директора галереї

Лариса Разнікова-Возницька

Лариса Резнікова-Возницька нічого не знає про кадрову політику Міністерства культури щодо посади яку вона обіймає.

Донька Героя України, Бориса Возницького, яка після його смерті очолила Львівську національну картинну галерею вже більше, ніж пів року є на посаді виконуючої обов'язки директора.

«Я далі є директором галереї, я виконую ці обов'язки. Чи я на посаді виконуючої обов'язки, чи я директор по контракту, – для мене великої ролі не грає. Для нас ясно одне: розглядається місце директра музею, але наказів міністерства не бачили, нам нічого не надходить, як буде далі – я не знаю» – зазначила сьогодні на прес-конференції Лариса Разнікова-Возницька.

Зазначимо, що 2016 рік проголошено роком Бориса Возницького з нагоди дев'яностоліття від Дня народження багаторічного директора Львівської картинної галереї.

Нагадаємо, 1 серпня минулого року завершилась дія трирічного контракту Лариси Резнікової-Возницької з Міністерством культури який досі не продовжено. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.