Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

банк "Кредит Дніпро"

vkurse.ua

Середа, 3 лютого 2016, 12:40

Стросс-Кан увійшов до наглядової ради банку Пінчука

банк "Кредит Дніпро"

Екс-глава МВФ Домінік Стросс-Кан увійшов до наглядової ради банку Віктора Пінчука "Кредит Дніпро".

Про це повідомила прес-служба банку "Кредит Дніпро".

Вчора, 1 лютого, була оновлена наглядова рада банку "Кредит Дніпро", до складу якої увійшов колишній глава Міжнародного валютного фонду Домінік Стросс-Кан, шведський економіст і міжнародний експерт з питань національних економік України, Росії та країн колишнього СРСР Андерс Ослунд.

Окрім Стросс-Кана, незалежними членами ради стали екс-працівник Міністерства закордонних справ Франції Жан-П'єр Сальтьєль, керуючий директор регіонального фонду прямих інвестицій Europe Virgin Fund та співголова правління Ділового Консультативної Ради Південної і Східної Європи та Євразії Алекс Мунтяну.

До наглядової ради також увійшли безпосередні представники акціонера виконавчий директор міжнародної інвестиційно-консалтингової групи EastOne Михайло Царьов та виконавчий директор з інвестиційної діяльності банку Андрій Дудник.

Зазначимо, єдиним акціонером банку "Кредит Дніпро" є компанія "Бренкрофт Энтерпрайзез Лімітед", яка опосередковано належить Віктору Пінчуку.

Банк був заснований в 1993 році, на даний момент входить до групи I (банки, частка активів яких більше 0,5% активів банківської системи).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.