Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Санта-Барбара

Четвер, 4 лютого 2016, 16:04

Львівські депутати образили сихівську Санта-Барбару

Санта-Барбара

Львівські депутати виділили ринку "Санта-Барбара" 0,5928 га землі на вул. Б.-І. Антонича для переселення: раніше пропонували 0,65 га.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів з сесії Львівської міської ради.

Сьогодні, 4 лютого, на сесії Львівської міськради, депутати надали ЛКП "Львівавтодор"дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,5928 га на вул. Б.-І. Антонича (навпроти будинку № 8) для розміщення торговельних павільйонів з метою перенесення ринку "Санта-Барбара".

Згідно з рішенням, "Львівавтодор" має укласти меморандум про співпрацю з ТзОВ "Сихівська народна торгівля" та підприємцями з метою розміщення комплексу торговельних павільйонів на вул. Б.-І. Антонича.

Зазначимо, 30 грудня депутати виділили ринку орієнтовно 0,65 га землі, а начальник юридичного управління Львівської міськради Гелена Пайонкевич розповіла, що існує попередня домовленість з підприємцями щодо перенесення ринку на ділянку за цією адресою.

Нагадаємо, раніше ринок "Санта-Барбара" мали перенести на вул. Антонича, поблизу кладовища. Згодом працівники запропонували переселитись на вул. Скрипника, проте і цю ділянку не затвердили. 

Торговці "Санта-Барбари" 18 червня протестували біля Ратуші через знесення ринку.

Ринок переносять через будівництво трамваю на Сихів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.