Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

парк Франка

maps.google.com

П'ятниця, 5 лютого 2016, 13:00

У парку Франка дозволять вигулювати собак на спеціальному майданчику

парк Франка

З наступного тижня у парку ім. Івана Франка розпочнуть встановлення огорожі майданчика для вигулу собак. 

Майданчик облаштують зі сторони вулиць Матейка–Крушельницької, загальною площею 400 м², також там встановлять спеціальне обладнання для дресирування та станції прибирання за собаками, йдеться на сторінці Управління екології Львівської міської ради в Facebook. Майданчик буде поділено на дві зони: для малих собак та для великих.

Мета встановлення майданчика — зробити перебування у парку максимально комфортним і корисним для всіх його відвідувачів. Безкоштовні та доступні усім охочим майданчики для вигулу і дресирування собак це досвід, який планується поширити на інші міські парки. 

Це буде перший у місті майданчик для вигулу собак, який запроектований з врахуванням вимог Правил утримання і поводження з тваринами у м.Львові, затверджених ухвалою Львівської міської ради від 15.11.2007 №1260, а також з пропозицій громадських організацій, функціонування майданчику забезпечить безпеку громадян та покращить санітарний стан парку та прилеглих територій.

Зазначимо, що у парках та на дитячих майданчиках Львова вигулювати собак категорично заборонено – для цього на території міста діє 58 спеціальних майданчиків. А в грудні минулого року депутати Львівської міськради підтримали затвердження спеціальних станцій для прибирання за собаками в Сихівському районі.

Візуалізація: Управління екології ЛМР

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.