Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

маршрутки

Понеділок, 8 лютого 2016, 10:51

Львівським перевізникам обіцяють гроші на перевезення пільговиків

маршрутки

На перевезення пільгових категорій громадян Львівщина може отримати 87 мільйонів гривень, відтак влада області закликає перевізників й надалі возити пільговиків безкоштовно.

Про це повідомила прес-служба Львівської облдержадміністрації.

За словами заступниці голови Львівської облдержадміністрації Ірини Гримак, у Верховній Раді вже зареєстрований законопроект, що передбачає виділення коштів на компенсацію за перевезення пільговиків.

Згідно з ним для Львівщини планують виділити 87 мільйонів гривень.

«Ймовірність позитивного вирішення питання є досить висока, адже бюджетний парламентський комітет віднайшов кошти, які можна скерувати для виплати компенсацій», – розповіла Ірина Гримак.

Також перший заступник голови облдержадміністрації Ростислав Замлинський зазначив, що в області триває підготовка концепції розвитку пасажирського автомобільного транспорту.  Відтак, закликав перевізників до співпраці.

«Ми очікуємо від вас пропозицій щодо того, як розвиватиметься пасажирський транспорт в області. До цього процесу залучаємо також експертів та громадськість. Щоб вже у травні представити громадськості проект такої концепції», – наголосив Ростислав Замлинський.

Нагадаємо, від сьогодні пільговики повинні платити за проїзд у громадському транспорті. Безкоштовно перевізники возитимуть лише учасників АТО та членів сімей загиблих бійців. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.