Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

депутати Львівської облради

Вівторок, 9 лютого 2016, 17:02

У Львові планують ліквідувати службу екстреної меддопомоги

депутати Львівської облради

Львівська облрада пропонує ліквідувати службу екстреної медичної допомоги та медицини катастроф у області.

Про це йдеться у проекті рішення, опублікованому на сайті Львівської облради.

Відтак, на наступній сесії Львівської облради, яка відбудеться 16 лютого, депутати вирішуватимуть питання стосовно реорганізації роботи служби екстреної медичної допомоги, а також інших медзакладів області.

«Львівська обласна рада вирішила припинити комунальне підприємство облради Львівська станція швидкої медичної допомоги, комунальний заклад Дрогобицька станція швидкої медичної допомоги та Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф шляхом приєднання до комунального закладу Львівської обласної ради Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф», – йдеться у проекті рішення.

За ліквідацію служби виступили постійні комісії облради з питань з питань охорони здоров’я, материнства, соціального захисту, молодіжної політики, фізичної культури та спорту, з питань комунального майна та приватизації, з питань бюджету, соціально-економічного розвитку.

Відповідно до цього, облрада планує ще утворити спеціальні депутатські комісії, які б займалися контролем, юридичними та організаційними моментами.

Зокрема, потрібно затвердити статут новоутвореної комунальної організації, призначити головного лікаря, здійснити державну реєстрацію, передбачити витрати на утримання закладу, а також вирішити ряд інших юридичних питань.

Нагадаємо, у Львівській обласній раді сформовано 12 постійних комісій.          

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.