Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

ремонт доріг

dt.ua

Середа, 10 лютого 2016, 10:25

На Дрогобиччині на ремонт доріг витратили майже 14 мільйонів

ремонт доріг

Протягом 2015 року на Дрогобиччині на ремонт доріг виклали майже 14 мільйонів гривень: майже усі вони були витрачені на дорогу Стебник-Доброгостів-Уличне.

Про це повідомила прес-служба Львівської облдержадміністрації.

За минулий рік на Дрогобиччині провели ремонти доріг загального значення, а також відремонтували 26 комунальних доріг на території 14 сільських рад загальною сумою 1,5 мільйона гривень.

Як розповів голова Дрогобицької райдержадміністрації Максим Лісогор, вже відремонтовано шість ділянок на дорогах загального користування району. Зокрема, минулоріч на ремонт ділянки Стебник-Доброгостів-Уличне виділили 12 мільйонів гривень.

Також відремонтували ще два відтинки шляху Нижанковичі-Стрий, автодорогу в смт. Меденичі й селі Ріпчиці. Додаткових 195 тисяч гривень вклали у ремонт шляху Вороблевичі-Рихтичі.

За словами Максима Лісогора, ремонтні роботи доріг провели на території Бистрицької, Болехівської, Броницької, В. Гаївської, Волянської, Волощанської, Грушівської, Дережицької, Михайлевицької, Модрицької, Почаєвицької, Снятинської та Станильської районних рад.

Нагадаємо, нещодавно на автодорогах Львівщини стартували роботи з ліквідації аварійної ямковості.

А Міжнародний банк реконструкції та розвитку виділив України 560 мільйонів доларів на ремонт доріг у цьому році.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.