Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

управління юстиції

Середа, 10 лютого 2016, 17:39

Районні управління юстиції ліквідують

управління юстиції

На їх базі 600 районних управлінь юстиції створять 400 центрів бюро правової допомоги.

Про це повідомляє РБК-Україна.

Як заявив сьогодні на засіданні спільної колегії Міністерства внутрішніх справ та Міністерства юстиції глава Мін'юсту Павло Петренко, міністерство юстиції України прийняло рішення про реформування близько 600 районних управлінь юстиції.

"Ми прийняли рішення ліквідувати майже 600 районних управлінь юстиції радянського зразка, які існували в Україні протягом 20 років", – заявив Павло Петренко.

За його словами, на базі районних управлінь буде створено 400 центрів бюро правової допомоги, а також майже у два рази скоротять кількость чиновників у Мін'юсті.

"Ми за два роки вдвічі скоротили кількість чиновників в Міністерстві юстиції. Уряд завтра прийме кінцевий пакет постанов про завершення функціональної реформи Міністерства юстиції. У нас залишиться в системі близько 12 тис. професіоналів, які набираються за новими правилами, новими стандартами", – наголосив Павло Петренко.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.