Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Військові

Вівторок, 17 липня 2012, 13:07

92 українські миротворці повернулися з Ліберії до України в рамках ротації 56-го окремого вертолітного загону ЗСУ

16 липня до Львова другим рейсом з Ліберії повернулися ще 92 українські миротворці. Про це повідомив регіональний медіа-центр Міноборони України.

 

Військовослужбовців, котрі повернулися додому після виконання миротворчої місії, зустрічали представники 7-го полку армійської авіації 13-го армійського корпусу Сухопутних військ Збройних Сил України та рідні.

Після проходження митної процедури та прикордонного контролю, українських миротворців автобусами доправили у розташування 7-го окремого полку армійської авіації, який дислокується у Новому Калинові Львівської області для проходження карантинних заходів.

17 липня, миротворців, котрі прибули другим рейсом з африканського континенту, зранку почали обстежувати військові лікарі з Військово-медичного клінічного центру Західного регіону.

Особовий склад 56-го окремого вертолітного загону Збройних Сил України, який прибув першим рейсом, вже завершує процедури карантину і готується відбути до родин.

Ротація 56-го окремого вертолітного загону Збройних Сил України, особовий склад якого виконує завдання у складі сил Місії ООН у Ліберії, триває.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.