Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

блокування президії облради

Вівторок, 16 лютого 2016, 14:08

Свободівці заблокували роботу Львівської облради

блокування президії облради

Під час виступу Візняка свободівці заблокували президію та принесли сирену: майже дійшло до бійки.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів з сесії Львівської обласної ради.

Сьогодні, 16 лютого, на сесії Львівської облради під час виступу голови фракції Радикальної партії Ляшка у облраді Юрія Візняка про діяльність КП ЛОР "Телекомпанія "Львів-ТБ" за 2015 рік та щодо звільнення керівника закладу Ярослава Антонійчука, дійшло до бійки.

Зокрема, 6 депутатів від ВО "Свобода" заблокували президію, поклали сирену на стіл голови облради Олександра Ганущина та влаштували шарпанину. Візняк не зміг закінчити доповідь, відтак, Ганущин оголосив перерву і депутати покинули сесійну залу.

Зазначимо, сьогодні вранці, під час затвердження порядку денного, свободівець Олег Панкевич запропонував перенести питання про "Львів-ТБ" на наступну сесію, але його пропозицію підтримали лише 14 депутатів.

Нагадаємо, як розповів кореспонденту Варіантів ще на початку лютого Юрій Візняк, більшість депутатських фракцій Львівської облради вважають роботу Антонійчука незадовільною та домагаються його звільнення.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.