Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Дмитро Добродомов

Четвер, 18 лютого 2016, 15:55

Добродомов покинув парламентську коаліцію

Дмитро Добродомов

З коаліції у Верховній Раді вийшли Дмитро Добродомов, Богдан Матківський та Олег Мусій.

Про це повідомляє прес-служба Народного контролю. 

Відтак, сьогодні, 18 лютого, депутати міжфракційного об'єднання "Народний контроль" Дмитро Добродомов, Олег Мусій та Богдан Матківський вийшли з парламентської коаліції. 

"Ми поставили свої підписи під Коаліційною угодою, сподіваючись, що її виконуватимуть усі підписанти, сформований коаліційний Кабінет Міністрів. На жаль, минулий рік показав, що уряд Яценюка лише імітує виконання коаліційних завдань. Тому ми офіційно відкликаємо свої підписи. Адже вважаємо, що за нинішніх умов залишатися в коаліції, – фарс і самообман", – наголосив Дмитро Добродомов.

Заяви про вихід з коаліції нардепи уже передали в секретаріат Верховної Ради.

Зазначимо, Дмитро Добродомов, Олег Мусій та Богдан Матківський були обрані до Верховної Ради як самовисуванці у мажоритарних округах у Львові та Львівській області. Після обрання увійшли до фракції Блоку Петра Порошенка, проте покинули її після призначення генпрокурором Віктора Шокіна, який нещодавно подав у відставку.

Наразі депутати входять до міжфракційного об’єднання "Народний контроль".

Нагадаємо, Верховна Рада не змогла відправити уряд Арсенія Яценюка у відставку, хоча й висловила йому недовіру. За відставку проголосували лише 194 народних депутати. Майже усі нардепи із Львівщини підтримали відставку уряду, за винятком депутатів із Народного фронту та позафракційного Тараса Батенка.

Зазначимо, із коаліції вийшли ВО "Батьківщина" та фракція "Об'єднання "Самопоміч".

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.