Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Винниківська міськрада

plus.lviv.ua

Четвер, 18 лютого 2016, 17:42

Винниківська мерія продає приміщення у Львові, на яке претендує Московський патріархат

Винниківська міськрада

Винниківська міськрада виставить на продаж військову частину №85 у Львові, на приміщення якої раніше претендував Московський патріархат.

Про це повідомила прес-служба Винниківської міськради.

Сьогодні, 18 лютого, Винниківська міськрада вирішила виставити на продаж майновий комплекс військової частини, що на вул. Личаківській, 105 у Львові. Ця військова частина була передана урядом у власність територіальної громади Винник у березні 2011 року.

Зазначимо, ця військова частина у радянський період виконувала функцію кіно-бази з унікальними художніми, науковими і документальними фільмами для військових, а після розформування військових частин у Львові уряд планував передати комплекс в користування Московському патріархату.

Однак, через протести львів'ян проти цього рішення, у 2011 році майновий комплекс військового містечка № 85 передали у власність територіальної громади Винник.

Відтак, у міськраді оголосили конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності, які будуть залучені до проведення незалежної оцінки, яка проводиться з метою визначення вартості майнового комплексу військового містечка № 85 для продажу на аукціоні.

Як наголосили у міськраді міста, оголошення про проведення цього конкурсу буде опубліковано в газеті "Львівська пошта" та розміщено на офіційному сайті Винниківської міськради.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.