Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

П'ятниця, 19 лютого 2016, 13:40

Березюк зробив Садового опозиціонером

Фракція "Самопоміч" офіційно покинула парламентську коаліцію та заявила про перехід в опозицію.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

Зокрема, сьогодні зранку, 19 лютого, на сесії голова Верховної Ради Володимир Гройсман заявив, що надійшли документи від фракції партії "Самопоміч" із підписами народних депутатів про вихід з коаліції.

Як наголосив сьогодні голова фракції "Самопоміч" Олег Березюк, партія переходить у опозицію та запропонує альтернативні рішення щодо розвитку української держави.

"Сьогодні, коли ми припинили свою діяльність в коаліції, ми починаємо будувати опозиційну силу, яка є противагою і пропонуватиме альтернативні рішення розвитку української держави", – зазначив Олег Березюк.

За його словами, фракція підтримуватиме рішення, які вважає правильними, навіть якщо вони будуть подані урядом, коаліцією або президентом країни.

Нагадаємо, рішення про вихід із коаліції "Самопоміч" прийняла 18 лютого. Ще раніше коаліцію покинула  фракція ВО "Батьківщина".

Ці рішення були зумовлені тим, що Верховна Рада не змогла відправити уряд Арсенія Яценюка у відставку, за це проголосували лише 194 народних депутати із необхідних 226. Майже усі нардепи із Львівщини підтримали відставку уряду, за винятком депутатів із Народного фронту та позафракційного Тараса Батенка.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.