Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

водопостачання

ibud.ua

Вівторок, 23 лютого 2016, 10:57

15 селам та трьом містам у Дрогобицькому районі вимкнули воду

водопостачання

Вчора 64 тисячі мешканців Стебника, Дрогобича, Трускавця та 15 сіл Дрогобицького району залишилися без водопостачання через знеструмлення водогону.

Про це повідомив департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

Вчора, 22 лютого, о 14:30 год КП "Дрогобичводоканал" повідомив про припинення електропостачання на водогоні "Гірне". Відтак, без водопостачання залишилися міста Стебник, Дрогобич, Трускавець та 15 сіл Дрогобицького району.

Зазначимо, водопровід "Гірне" забезпечує питною водою 64 тис. місцевого населення.

Відтак, не було води також у 20 загальноосвітніх шкіл, 13 дошкільних закладів освіти, дитячому будинку "ОРАНТА", Дрогобицькому механіко-технологічному коледжі, Дрогобицькому коледжі нафти і газу, Дрогобицькому професійно-технічному училищі № 19 та №15.

Цього ж дня о 16.00 год відбулося засідання міської комісії з питань ТЕБ та НС щодо вирішення питання забезпечення водопостачанням закладів освіти, медицини та населення Дрогобича та Стебника водою до вирішення проблеми відновлення водопостачання. Однак електропостачання водогону було відновлено о 19:00 год, а водопостачання міст здійснюється з 23 лютого.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.