Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

субсидії

chernigov.mesto.ua

Вівторок, 23 лютого 2016, 18:32

У лютому розмір субсидії на Львівщині становив 1,8 тис грн

субсидії

Майже 362 тисячі сімей отримують житлову субсидію, середній розмір якої становить понад півтора тисячі гривень.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Станом на 23 лютого в області одержують житлову субсидію майже 362 тисячі сімей. Додатково на опрацюванні перебуває ще понад 14 тисяч заяв та декларацій.

Як зазначив директор департаменту соціального захисту населення Львівської ОДА Василь Мартиняк, упродовж тижня очікується збільшення кількості одержувачів субсидій до 365 тис сімей.

"Загалом житлові субсидії призначені 95,6% сім’ям, які звернулись за цією допомогою. Найвищі показники призначення у Дрогобицькому і Турківському районах та у Моршині, найнижчі – у Львові, Кам’янка-Бузькому та Бродівському районах", –  наголосив Василь Мартиняк.

За його словами, середній розмір призначеної субсидії у лютому – 1860 грн, середньомісячний дохід на особу в домогосподарстві, яким призначено субсидію – 1430 грн.

Загалом підтримкою житлової субсидії охоплено понад мільйон мешканців Львівщини.

Нагадаємо, як наголошував Мартиняк наприкінці жовтня 2015 року, розмір субсидії на Львівщині для осіб, які користуються індивідуальним опаленням, за попередніми розрахунками, становитиме у середньому 1850 грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.