Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

маршрутки

Середа, 24 лютого 2016, 10:42

Відтепер львів’яни можуть відстежувати рух маршруток через мобільний додаток

маршрутки

У Льовові створили спеціальний мобільний додаток, за допомогою якого кожен може відстежити рух комунального транспорту.

Про це повідомила прес-служба Львівської міськради.

Відтак, львів’яни зможуть просто через свої смартфони дізнатися, де в певний момент перебуває потрібна їм  маршрутка, тролейбус чи трамвай.

Мобільний додаток розробив волонтер Дмитро Фролов. Наразі додаток доступний лише для користувачів Android, втім незабаром аналогічний з’явиться і для системи iOS.

«Ми вдячні небайдужим мешканцям міста, які готові долучатись до впровадження онлайн-сервісів у Львові. Для нас цінні такі особисті ініціативи, які за крок за кроком покращують життя львів’ян», – зауважив керівник управління ІТ Львівської міськради Тимофій Александронець.

Поки додаток дозволяє відстежувати рух лише громадського транспорту, що обладнаний GPS-навігаторами. Зокрема це трамваї і тролейбуси, а також автобусні маршрути, які обслуговує ЛКП «АТП-1» (№1а, 2а, 3а, 4а, 5а, 6а, 9, 10, 16, 20, 28, 29, 32, 37, 45, 46, 47а, 55 та 56).

Проте у міській раді планують залучити й приватних перевізників до цього мобільного додатку. Встановити і протестувати додаток для Android можна за посиланням.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.