Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Остап Стадник

Четвер, 25 лютого 2016, 12:04

Ситуацію із хворим на ДЦП, якого не пустили у львівський спортклуб, розслідуватиме робоча група

Остап Стадник

У зв'язку із зверненням хворого на ДЦП Остапа Стадника, якого нетактовно обслужили у спортклубі, у Львові створять робочу групу, яка перевірятиме спортивні заклади міста.

Про це повідомив кореспондент Варіантів з сесії Львівської міської ради.

Сьогодні, 25 лютого, Андрій Садовий розпорядився створити робочу групу з вивчення питання щодо відмови відвідувати фітнес-клуб Sport life Остапові Стаднику, хворому на ДЦП, а також дослідити усі спортивні заклади міста щодо доступності для людей з особливими потребами.

До цієї групи наразі увійшли Остап Стадник та директор департаменту гуманітарної політики Львівської міськради Галина Слічна.

За словами Остапа Стадника, близько трьох років тому керівництво Sport life, що на вул. Зубрівській на Сихові, відмовило йому у можливості відвідувати басейн, зазначивши, що будівля не пристосована для людей з особливим потребами.

Нагадаємо, керівництво Sport life постійно відмовляє Остапу Стаднику відвідувати заклад, аргументуючи, що він своїм виглядом відлякуватиме клієнтів. А нещодавно Стадник повторив спробу потрапити у заклад, проте йому відмовили через те, що його візок нібито не проїде через турнікет.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.