Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

паркування на Садовій

tvoemisto.tv

Середа, 2 березня 2016, 13:30

На вулиці Садовій у Львові створять зону для паркування

паркування на Садовій

У Львові представили проект реконструкції вулиці Садової: створять 87 місць та паркування та велодоріжки.

Про це повідомляє інформаційний портал депутатів Львівської міської ради.

У результаті проведення громадських слухань щодо реконструкції вулиці Садової, було вирішено поблизу житлових будинків вздовж всієї вулиці облаштувати місця для паркування.

Як повідомив депутат Львівської міськради та радник міського голови Олег Шмід, поруч із будинком 20а буде організовано підняте перехрестя для обмеження швидкості руху автівок та збільшення безпеки руху, а для велосипедистів з’явиться своя окрема смуга у напрямку вул. Антонoвича.

"Планується розширення проїжджої частини на 1 метр до нормативної ширини та повна заміна дорожнього покриття, оскільки розміри дороги створювали труднощі для проїзду автомобілів. А проблема паркування буде вирішена завдяки облаштуванню 87 паркомісць. Не залишилися поза увагою і прихильники велосипедів: з обох боків проїжджої частини планують прокласти велодоріжки та встановити станцію муніципального велопрокату", – наголосив Олег Шмід. 

Зазначимо, для детальнішого вивчення реконструкції вулиці Садової розробники проекту ще проведуть зустрічі для мешканців вулиці.

Нагадаємо, у лютому депутати вирішили запровадити нові ціни на паркування у місті.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.