Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Фото

Кондитерська фабрика "Світоч"

П'ятниця, 4 березня 2016, 15:24

«Артек» і шоколадна фабрика

Кондитерська фабрика "Світоч"

Варіанти побували на кондитерській фабриці «Світоч» та подивились, як виробляють популярні львівські вафлі «Артек».

На кондитерській фабриці «Світоч» виробляють до ста видів солодощів. Втім найпопулярнішими серед населення є вафлі «Артек» та цукерки «Зоряне сяйво».

«У найбільшій кількості ми виробляємо вафлі «Артек», цукерки «Зоряне сяйво» і звісно ж шоколад. Варто також наголосити, що більше 50% українців віддають перевагу саме нашому «Артекові», – зазначив генеральний директор «Світоча» Ярослав Гузей.

«Світоч» є однією із 500 фабрик Nestle у світі. Загалом на львівському підприємстві виробляють 99% продукції швейцарської компанії для українського ринку.  

Із 2009 року на «Світочі» не тільки виготовляють солодощі, а й розфасовують каву.

«Минулого року ми інвестували сто мільйонів гривень у виробництво на українських фабриках і плануємо продовжувати у тому ж дусі. Ще кілька років тому на львівському «Світочі» не було виробництва кави, а сьогодні вже є не тільки кава у стіках, а й в упаковці дой-пак, яка є дуже популярна сьогодні», – розповів директор відділу корпоративних зв’язків та комунікацій в Nestle-Україна Геннадій Радченко.

Нагадаємо, львівська фабрика «Світоч» є у складі компанії «Nestle» із 1998 року.

Нещодавно новим генеральним директором кондитерської фабрики став Ярослав Гузей

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.