Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

інвестиції у Львівщину

П'ятниця, 11 березня 2016, 14:46

Індія інвестуватиме у Львівщину

інвестиції у Львівщину

Індійські інвестори вирішили співпрацювати з областю у галузях деревообробки та виробництва рослинної олії, а також у IT-сфері.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

У результаті зустрічі голови Львівської ОДА Олега Синютки з Надзвичайним і Повноважним Послом Індійської Республіки в Україні Маноджом Кумаром Бхарті, індійська бізнес делегація приїде на Львівщину у травні цього року. 

Інвестори зацікавилися співробітництвом у IT-сфері, галузях деревообробки та виробництва рослинної олії, у військово-промисловій сфері та машинобудуванні, а також можливістю втілення спільних інфраструктурних проектів та залучення індійських туристів на Львівщину.

Окрім цього Синютка запропонував індійській делегації розглянути можливості Львівського державного авіаційно-ремонтного заводу, Львівського бронетанкового заводу, Стрийського вагоноремонтного заводу та корпорації  "Електрон".

Зазначимо, посол запропонував провести у Львові Дні індійської культури.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.