Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Арсеній Яценюк

П'ятниця, 11 березня 2016, 15:02

Яценюк виділив на українські дороги 14 мільярдів

Арсеній Яценюк

Цього року на ремонт доріг уряд виділив 14,2 млрд грн, перелік усіх магістралей оприлюднять 14 березня.

Про це повідомила прес-служба уряду.

Як заявив сьогодні прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк під час відвідання автодороги Івано-Франківськ – Львів, цього року на українські дороги уряд виділив 14,2 млрд грн.

«Ми не будемо розмазувати сотні мільйонів гривень на так званий ямковий ремонт. Завдання – це будівництво магістралей і відновлення взагалі інфраструктури країни. І так, як нам це вдалося зробити в Івано-Франківській і Львівській областях, ми будемо далі робити по всій країні», – наголосив Арсеній Яценюк.

За його словами, наступного року будуть виділені додаткові кошти на ремонт доріг.

Також 14 березня уряд планує остаточно затвердити перелік усіх магістралей, відновлення і ремонт яких має розпочатися в поточному році.

«Ми невідкладно оголосимо тендери, щоби українські й будь-які інші компанії, які хочуть взяти участь в будівництві доріг, запропонували якість і ціну», – зазначив Арсеній Яценюк.

Окрім цього у планах уряду на цей рік – будівництво відрізків автошляху Івано-Франківськ-Чернівці, Івано-Франківьк-Рахів.

Зазначимо, що наприкінці року Міжнародний банк реконструкції та розвитку виділив України 560 млн дол на ремонт доріг.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.