Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Юрій Досяк

Фб Юрія Досяка

П'ятниця, 11 березня 2016, 18:21

У Досяка два суперники на посаду керівника Центру надання послуг учасникам АТО

Юрій Досяк

На посаду нового керівника Львівського центру надання послуг учасникам АТО уже подали резюме три кандидати.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як зазначила начальник відділу кадрів Львівської міської ради Галина Бордун, на посаду керівника Центру надання послуг учасникам бойових дій свої кандидатури три претенденти. Вона звернулася до депутатських комісій – комісії законності, депутатської діяльності та свободи слова, а також комісії гуманітарної політики – з пропозицією розглянути їх на засіданні комісій 16 березня.

Відтак, свої кандидатури подали сержант 2-го батальйону спеціального призначення Національної гвардії України (батальйон «Донбас») Юрій Досяк, доброволець ДУК «Аратта», аеророзвідка Ілля Сирко і рядовий 80-ї аеромобільної бригади Володимир Лисикевич.

«Центр – це модератор і рушійна сила процесу, консолідування всіх напрацювань. Депутатська комісія – це ті відповідальні люди, які повинні допомогти самими програмами, ухвалами, бо це їхні повноваження, їхнє долучення до процесу. Оскільки Центр надання послуг учасникам бойових дій, окрім громадської стратегії, має бюрократичну процедуру, нам потрібно якомога швидше завершити процес призначення керівника Центру, щоби ми могли рухатися далі і напрацьовувати спільні плани», – наголосила Галина Бордун.

Нагадаємо, наприкінці лютого керівником Львівського центру надання послуг учасникам бойових дій було призначено отця Романа Лагіша, однак через те, що була категорично проти цього призначення, було вирішено провести конкурс.

Сам центр надання послуг учасникам бойових дій розташований на вул. Пекарській, 41 і запрацює уже з кінця квітня. Установа є структурним підрозділом Львівської міської ради.

Інтерв'ю Варіантів з Юрієм Досяком

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.