Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Переробка салату

greenfactory.com.pl

Понеділок, 14 березня 2016, 10:10

Польська компанія створить на Львівщині нові робочі місця

Переробка салату

Польська компанія Green Faсtory збудує на Львівщині  цех з виробництва і переробки салатної продукції. 

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Як зазначив перший заступник голови Львівської ОДА Ростислав Замлинський, польська компанія займеться на Львівщині виробництвом салатної продукції.

"Компанія вже визначилася з конкретною ділянкою, на якій зведуть приміщення, де прийматимуть, перероблятимуть та фасуватимуть салатну продукцію. Уже влітку польські інвестори розпочнуть будівництво", – наголосив Ростислав Замлинський.

За його словами, представники компанії Green Faсtory розглядають ще й можливість вирощування на Львівщині салатної продукції. Їм запропонували кілька ділянок у тих районах області, де можна розгорнути таке виробництво.

Зазначимо, польська компанія Green Faсtory займається виробництвом та продажем свіжих овочів цілий рік. Вона має контракти з мережами супермаркетів "Метро", "Сільпо" і ресторанами сфери індустрії HoReCa (МакДональдз).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.