Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Палацу спорту "Україна"

wikimapia.org

Четвер, 17 березня 2016, 12:42

У палаці спорту "Україна" виявили гральний заклад

Палацу спорту "Україна"

Львівські депутати звернуться до Генпрокурора через азартні ігри у Палаці спорту "Україна".

Про це повідомила прес-служба "Об'єднання "Самопоміч".

Сьогодні, 17 березня, на сесії Львівської міської ради депутати вирішили звернутися до міністра внутрішніх справ та Генпрокурора України з проханням взяти під особистий контроль розслідування факту організації клубу азартних ігор в приміщенні Палацу спорту "Україна".

"Палац ігрових видів спорту "Україна" – один із найбільших в місті осередків, призначених для розвитку великого тенісу, проте станом на зараз приміщення спорткомплексу займають понад двадцять орендарів, корти, на яких діти мали б займатись тенісом, використовуються для проведення виставок-продажів. Що найбільше викликає занепокоєння – у приміщеннях спорткомплексу організовують проведення азартних ігор", – йдеться у зверненні "Об'єднання "Самопоміч"

Зазначимо, згідно зі ст. 2 Закону України "Про заборону грального бізнесу в Україні" в Україні забороняється гральний бізнес та участь в азартних іграх. Попри це, у приміщенні спорткомплексу діє клуб азартних ігор, який маскують під спортивний покер.

Нагадаємо, правоохоронці викрили та припинили функціонування підпільного покерного клубу у Франківському районі Львова, що діяв у приміщенні спортивного комплексу.

За фактом зайняття гральним бізнесом відкрито кримінальне провадження, за що передбачено штраф від 170 тис. грн до 680 тис. грн з конфіскацією грального обладнання.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.