Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська міськрада

Четвер, 17 березня 2016, 18:14

Львів спільно з Німеччиною реконструюватиме одну із вулиць міста

Львівська міськрада

Львівська міськрада разом із німецьким містом Лейпцигом за 80 тис євро здійснить проект "Вулиці для всіх".

Сьогодні на сесії Львівської міської ради депутати проголосували за затвердження партнерського проекту "Вулиця для всіх – партисипативне планування вулиці у Львові".

Зазначимо, ще літом минулого року Львів та Лейпціг підписали Меморандум про співпрацю, який передбачає партисипативне перепланування вулиці Степана Бандери.

Вартість проекту скаладає 80 тис євро, 72 тис євро виділить Міністерство економічного співробітництва та розвитку Німеччини, а 8 тис євро – Львівська міськрада.

Проект розробив Інститут міста, ремонт розпочнеться у 2017 році.

"На прикладі однієї з вулиць міста Львова здійснюватиметься спільне планування, зокрема,  завдяки залученню на ранніх етапах та активній участі зацікавлених сторін. Напрацьовані конструктивні рішення будуть впроваджені. Досвід, здобутий в ході реалізації проекту, буде узагальнений  з метою його подальшого використання під час майбутніх планувань", – йдеться у проекті.

Планується облаштувати зупинки громадського транспорту, здійснити озеленення вулиці або облаштування невеличких скверів, ремонт дорожнього покриття та інженерних мереж.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.