Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вибух у Брюсселі

pravda.com.ua

Середа, 23 березня 2016, 09:47

Кількість загиблих у столиці Бельгії зросла до 34 осіб

вибух у Брюсселі

Внаслідок вибухів в аеропорту та метро Брюсселя загинуло 34 особи, ще 250 – травмовано.

Про це повідомляє Еuronews.

Внаслідок трьох вибухів у Брюсселі, які відбулися вчора у аеропорті та метро столиці Бельгії, загинуло щонайменше 34 людини, майже 250 постраждали, кілька десятків поранених перебувають у важкому стані.

Відповідальність за теракт взяло на себе угруповання "Ісламська держава". 

У рамках розслідування теракту, бельгійська поліція виявила бомбу, хімічні речовини та прапор угруповання ІДІЛ у одному із будинків у брюссельській комуні Схарбек. Схожі бомби використали терористи під час нападу в аеропорту Брюсселя та на станції столичного метро. Адресу помешкання екстремістів поліції повідомив таксист, який їх підвозив.

Наразі бельгійські ЗМІ розповсюдили фото, на якому зображені двоє чоловіків у чорному вбранні – ймовірні смертники, які висадили себе у повітря в аеропорту Брюсселя. Слідство припускає, що третій чоловік у білому міг бути їхнім спільником, тож його оголосили у розшук.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.