Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

"Леополь таун"

facebook

Реклама,   Середа, 23 березня 2016, 11:09

На вулиці Вернадського у Львові відкрили новий житловий комплес "Леополь таун"

"Леополь таун"

Поруч центрального автовокзалу між вул. Вернадського та Стрийською розпочалось будівництво нового житлового комплексу: один квардратний метр вартує 10 тис грн.

Про це повідомила менеджер житлового комплексу "Леополь таун" Христина Ріжко.

Сьогодні відбулось урочисте відкриття центру продажу квартир житлового комплексу "Леополь Таун" на вул. Стрийська 195, неподалік автовокзалу.

Тут планують протягом року збудувати комплекс багатоквартирних 7 та 10-ти поверхових будинків.

"Сьогодні ми відкриваємо відділ продажу ЖК "Леополь таун". Комплекс буде збудований орієнтовно протягом року зі збереженням паркової зони між вул. Вернадського та вул. Стрийська неподалік центрального автовокзалу", – розповів представник замовника Андрій Сташевський.

Будинки будуть збудовані за монолітно-каркасною технологією на сваєвому полі. Перша черга будівництва буде завершена в другому кварталі 2017 року. На території житлового комплексу облаштують дитячі майданчики, зелені насадження та паркувальну зону для мешканців.

"Сьогодні стартує продаж першої черги. Ми пропонуємо нашим клієнтам одно-, дво- та трикімнатні квартири. Стартова ціна – 10 тисяч гривень за квадратний метр", – розповіла менеджер житлового комплексу "Леополь таун" Христина Ріжко.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.