Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

львівські маршрутки

Четвер, 24 березня 2016, 15:50

Водіїв АТП-1 навчають комунікації з пасажирами

львівські маршрутки

Водіїв комунального автотранспортного підприємства «АТП-1» перевіряють на знання правил дорожнього руху та навчають комунікації з пасажирами.

Про це повідомила прес-служба Львівської міськради.

Такі навчання проводять через скарги львів’ян на недотримання водіями правил дорожнього руху та на їхню поведінку з пасажирами.

«Це має дисциплінувати водіїв, ми наголошуємо їм про належну поведінку з пасажирами та з усіма учасниками дорожнього руху. Сподіваємося, таким чином у майбутньому їм вдасться уникати конфліктних ситуацій», – розповів в. о. директора ЛК АТП-1 Ярослав Іванець.

Також він зазначив, що на підприємстві є спеціальний клас та фахівець, що проводить навчання. Заняття відбуваються у позаробочий час.

Станом на сьогодні перевірку та навчання провели для 40% працівників комунального підприємства. Водіїв, які не знають правил дорожнього руху, не виявлено.

Загалом усіх водіїв планують протестувати до 1 квітня.

Нагадаємо, на Львівщині майже на 16% зменшилося перевезення пасажирів маршрутками. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.