Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Михайло Цимбалюк

Понеділок, 28 березня 2016, 16:29

На виборах у Ходорові перемогла «Батьківщина». ОНОВЛЕНО

Михайло Цимбалюк

На виборах в об'єднану територіальну громаду Ходорівщини ВО «Батьківщина» зайняла перше місце.

Про це сьогодні повідомив сьогодні  керівник Львівської обласної організації ВО «Батьківщина» Михайло Цимбалюк.

«За попередніми підрахунками, на виборах в об’єднану територіальну громаду Ходорівщини лідирує «Батьківщина» з результатом у 19 %. Тобто 2183 виборці віддали за нас свої голоси», –  розповів Михайло Цимбалюк.

На другому місці – «Блок Петра Порошенка», який підтримали 17,7% виборців. А ще 13,3% мешканців об'єднаної громади віддали свій голос за «Українську Галицьку партію».

Проте як зазначив Михайло Цимбалюк, нещодавно члени «Батьківщини» дізналися із ЗМІ сфальсифіковані дані виборів. 

«В одному із ЗМІ ми побачили інформацію з посиланням на голову відділу адміністрування Державного реєстру виборців апарату Львівської ОДА Федіра Алєйнікова, де результат станом на 11 годину був такий: «Блок Петра Порошенка «Солідарність»» отримав 18,1% голосів, а «Батьківщина» – 17,9%», – зауважив Михайло Цимбалюк.

За його словами, члени партії мають усі протоколи з мокрими печатками, і в кожному із них є підписи всіх членів комісій. Більше того, територіальна виборча комісія припинила свою роботу ще о 6 годині ранку.

«Територіальна комісія завершила засідання о 6:00 ранку і запропонувала повернутися нам о 16:00 год. Як тільки всі члени ТВК пішли, приміщення відразу опечатали. Також ми вели паралельний підрахунок голосів, і коли з іншими партіями звіряли результати, то вони збігалися у всіх», – підкреслив депутат від «Батьківщини» Жидачівської райради, уповноважена особа у ТВК від Жидачівської районної організації політичної партії ВО «Батьківщина» Володимир Ревер.

Відтак ВО «Батьківщина» вимагає проконтролювати законність прийняття остаточного рішення в Ходорівському територіальному виборчому окрузі й не допустити фальсифікації.

«Ми вимагаємо від правоохоронних органів вжити відповідних заходів щодо недопущення фальсифікації, а якщо така підтвердиться, то реагувати згідно чинного законодавства», – заявив Михайло Цимбалюк.

Нагадаємо, вибори  у Ходорівській територіальній громаді відбулися вчора, 27 березня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.