Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ЗНО

atn.ua

Понеділок, 28 березня 2016, 16:45

2 квітня на Львівщині стартує пробне ЗНО

ЗНО

На пробне ЗНО у Львівській області зареєструвались 9549 абітурієнтів.

Про це сьогодні повідомила директорка Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти Лариса Середяк.

У суботу, 2 квітня на Львівщині відбудеться пробне ЗНО з української мови та літератури. А вже 9 квітня – з історії України, математики, іноземних мов, географії, фізики, хімії та біології.

«Завданням пробного ЗНО є максимальне відтворення процедури участі в основній сесії. Тож вхід на тестування відбуватиметься за паспортом чи свідоцтвом про народження, запрошенням і квитанцією про оплату», – зазначила Лариса Середяк.

Роздрукувати запрошення абітурієнти можуть, зайшовши в особистий кабінет. Також у випадку втрати квитанції про оплату, учням то все одно рекомендують приходити на тестування.

«Якщо квитанцію втрачено, то абітурієнти підходять у пункт тестування, їх дані перевіряють у наявних списках і якщо вони в цьому списку зазначені, то їх без проблем пропустять на пробне незалежне оцінювання», – підкреслила Лариса Середяк.

Після завершення тестування всі учасники отримають зошит і бланки з правильними відповідями. Втім цьогоріч абітурієнти мають нагоду дізнатися свій рейтинг за шкалою 100-200 балів, ввівши свої результати до особистого кабінету.

«Щоб побачити свій результат серед інших учасників пробного ЗНО, потрібно ввести свої правильні відповіді і через 10 діб отримати рейтинг серед абітурієнтів трьох областей: Львівської, Волинської і Рівненської», – розповіла Лариса Середяк.

Той, хто не з’явився на пробне ЗНО з поважних причин, зможе у своєму пункті тестування забрати зошит та правильні відповіді протягом трьох днів після пробного тестування.

Також, як зазначила Лариса Середяк, 16 квітня планують апробувати тестові завдання з аудіювання з іноземних мов. Проте ще цього року абітурієнти здаватимуть ЗНО з іноземних мов без додаткового завдання.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.