Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Львівгаз

antikor.com.ua

Четвер, 31 березня 2016, 12:00

Львів'яни можуть надсилати покази газового лічильника SMS-повідомленням

Львівгаз

Відтепер подати показання лічильника споживачі газу Львівщини можуть за допомогою SMS-повідомлення.

Про це повідомила прес-служба ПАТ «Львівгаз».

Зокрема, повідомлення потрібно надсилати на короткий номер 7104.

Як зазначили у «Львівгазі», зафіксувати показання лічильника споживачам необхідно станом на 1 число місця та впродовж наступних п’яти днів передати до газового господарства.

«Щоб зробити цей процес ще зручнішим та зекономити час споживачів, із 1 квітня ПАТ «Львівгаз» запровадив додатковий сервіс. Подати показання лічильника можна з допомогою SMS-повідомлення на короткий номер 7104. У повідомленні необхідно вказати номер особового рахунку та показання лічильника у форматі: ХХХХХХХХХХ ХХХХХ, де ХХХХХХХХХХ – 10 цифр особового рахунку споживача, ХХХХХ – показання лічильника (до 5 цифр). При цьому між особовим рахунком та показанням лічильника необхідно поставити пробіл», – йдеться у повідомленні.

Якщо повідомлення було надіслане правильно, то споживач автоматично отримає відповідь: «Ваші показання прийняті та оброблені. Дякуємо».

Вартість відправки повідомлення встановлюють мобільні оператори.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.