Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

сирени

typical.if.ua

Четвер, 31 березня 2016, 17:52

На систему оповіщення населення Львів витратить майже 700 тисяч

сирени

Сьогодні на сесії Львівської міської ради депутати затвердили програму розвитку місцевої системи оповіщення цивільного заходу у Львові на 2016-2017 роки.

Зокрема, програма передбачає удосконалення і розвиток системи централізованого оповіщення цивільного захисту у Львові шляхом встановлення у Львові вуличних гучномовців, електричних сирен та мобільного обладнання гучномовного зв’язку.

Орієнтовний обсяг фінансування – 678 955 грн, із них з міського бюджету виділено 489 890 грн, а ще 189 065 грн надійдуть від підприємств та орагізацій.

Цього року місто виділить 134 000 грн на:

- придбання та встановлення обладнання вуличних гучномовців на будівлі Залізничної РА за 44 515 грн;

- придбання та встановлення вуличних гучномовців на будівлі Франківської РА за 48 411 грн;

- придбання та встановлення вуличних гучномовців на будівлі ЛКП "Культурно-освітній центр ім. О.Довженка" за 41 074 грн.

Як йдеться у проекті ухвали, у результаті виконання програми, будуть удосконаленні складові елементи територіальної системи централізованого оповіщення цивільного захисту у місті Львові, що суттєво вплине на своєчасність оповіщення та доведення необхідних сигналів і повідомлень до керівного складу органів управління і сил цивільного захисту Львівської міської ланки територіальної підсистеми Єдиної державної системи цивільного захисту, суб’єктів господарювання та населення про загрозу і виникнення надзвичайних ситуацій, підвищить рівень безпеки людини і навколишнього середовища.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.