Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

очисні споруди Львова

П'ятниця, 1 квітня 2016, 11:48

Інформація про забруднювачів довкілля на Львівщині стане відкритою

очисні споруди Львова

На Львівщині запрацює електронна система екологічної інформації.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Як зазначив директор департаменту екології та природних ресурсів Львівської ОДА Руслан Гречаник, 30 березня у Міністерстві екології та природних ресурсів України відбулося підписання Меморандуму про співпрацю між Міністерством екології, департаментами екології Львівської та Закарпатської ОДА та Міжнародною благодійною організацією "Екологія-Право-Людина" щодо створення системи інтегрованого електронного врядування.

"Це інформаційне середовище, зокрема електронна система екологічної інформації, поєднує різнопланові факти про об’єкти впливу на довкілля і створює можливості аналізу екологічної інформації. Відтак представники громадськості зможуть отримати вільний доступ до інформації про стан довкілля та його забруднювачів", – наголосив Руслан Гречаник.

За його словами, система забезпечить можливість отримання відомостей про усі підприємства та об’єкти господарювання, зокрема перелік небезпечних хімічних елементів, якими вони забруднюють водяний, повітряний та земельний простір.

Також забезпечить можливість електронного документообігу із суб’єктами господарювання у сфері звітності та надання послуг.

Нагадаємо, очисні споруди Львова є основним джерелом забруднення Західного Бугу, через забрудненість та зсув берегів річці Україна за 15 років втратила 100 га землі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.