Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Ольга Фреймут

Понеділок, 4 квітня 2016, 11:30

Фреймут очолила рейтинг успішних жінок Львівщини

Ольга Фреймут

Журнал «Ріа-Львів» презентував рейтинг успішних жінок Львівщини.

Про це повідомляє журнал «Ріа-Львів».

«Рейтинг «Топ-50 успішних жінок Львівщини» редакція проводить вже третій рік поспіль. Всіх жінок ми розділити на декілька категорії, а саме: політика, бізнес, громадська діяльність, культура мистецтво, ЗМІ та досягнення року», –зазначила головний редактор Анастасія Хрищук.

Зокрема, на першій сходинці – телеведуча Ольга Фреймут, на другому –головний редактор газети «Високий Замок» Наталія Балюк.

У номінації «Політика» перемогу здобула народний депутат України Оксана Сироїд. На другому місці нардеп Оксана Юринець, на третьому –народний депутат Ганна Гопко, на четвертому – перший заступник голови Львівської облради Парасковія Дворянин, на п’ятому – екс-мер Рави-Руської, громадський діяч Ірина Верещук.

У категорії «Бізнес» виділили таких бізнес-леді: Рената Чучмай, Наталія Рудюк, Софія Опацька, Богдана Москва, Оксана Муха, Христина Ковтун, Леся Іонова, Надія Зінкевич, Тетяна Панчишин, Анна Дяків. Загалом у цій категорій виділили 21 успішних жінок.

У категорії «Громадська діяльність» перемогли президент Форуму видавців Олександра Коваль, співачка та громадська активістка Софія Федина, музикант Соломія Чубай та інші.

У рубриці «Досягнення року» – п’ять успішних жінок різних професій: чемпіонка світу з шахів Марія Музичук, ек-начальник управління культури Ірина Магдиш, заслужений лікар України Марія Малачинська, громадський діяч Марина Соболєва, головний редактор глянцевого журналу Емілія Худа.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.