Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівська облрада

Вівторок, 5 квітня 2016, 10:35

Стартував конкурс на посаду директора Львів-ТБ

Львівська облрада

Львівська облрада оголосила конкурс на заміщення посади директора комунального підприємства ТРК "Львів-ТБ".

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

Відтак, управління майном спільної власності Львівської облради, яке оголосило конкурс, зазначає, що умови оплати праці директора визначаються у контракті.

Кваліфікаційні вимоги до кандидатів: повна вища освіта (магістр, спеціаліст); досвід роботи у галузі медіа та телекомунікацій; володіння державною мовою; здатність за своїми діловими та моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати посадові обов’язки директора підприємства.

Документи приймаються з 1 квітня 2016 упродовж 30 днів, а засідання комісії з конкурсного відбору відбудеться 5 травня.

Зазначимо, статут та звіт про фінансово-господарську діяльність комунального підприємства "Львів-ТБ" за 2015 рік розміщений на офіційному веб-сайті Львівської обласної ради.

Нагадаємо, 16 лютого 2015 року на сесії облради депутати звільнили екс-директора "Львів-ТБ" Ярослава Антонійчука та призначили в.о. керівника КП ЛОР "Телекомпанія "Львів-ТБ" голову фракції Радикальної партії Олега Ляшка та голову комісії з питань культури Юрія Візняка.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.