Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Григорій Козловський

П'ятниця, 8 квітня 2016, 11:53

Козловського зобов'язали відновити будинок на площі Ринок

Григорій Козловський

Суд постановив відновити пам’ятку архітектури на пл. Ринок, 36, де депутат міськради Григорій Козловський будує готельний комплекс.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Відтак, Галицький районний суд прийняв рішення, яким зобов’язав депутата Львівської міської ради Григорія Козловського відновити пам’ятку культурної спадщини, що на пл. Ринок, 36.

У прокуратурі наголосили, що ще у 2015 році у суді довели, що депутат розпочав будівництво у цьому будинку без отримання та оформлення необхідного пакету документів, які б надавали право на їх проведення. А у вересні минулого року правоохоронці обіцяли відкрити кримінальну справу.

Минулого року Григорій Козловський, що є приватним підприємцем та власником готельно-ресторанного комплексу "Святослав", "Королівська пивоварня" у Львові, на площі Ринок, 36 розпочав будівництво нового готельного комплексу.

Зазначимо, будівля на пл. Ринок, 36 належать до пам'яток архітектури національного значення, а також входить в ансамбль історичного центру Львова, внесеного до списку Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.