Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Шевців

Вівторок, 12 квітня 2016, 13:29

Радник Садового Шевців живе на зарплату

Андрій Шевців

У 2015 році радник мера Львова Андрія Садового Андрій Шевців задекларував зарплату та квартиру.

Про це йдеться у його декларації про доходи, опублікованій на інформаційному порталі депутатів Львівської міської ради.

У минулому році Андрій Шевців задекларував 88 904 грн доходу, який становила заробітна плата. У 2014 році він отримав 53 640 грн загального доходу. З них зарплата становила 51 169 грн, а матеріальна допомога – 2 471 грн.

Щодо нерухомого майна, то Шевців має квартиру площею 15,9 кв. м, а також він обходиться без власного авто.

Рахунків у банках керівник "Самопомочі" не має, як і фінансових зобов’язань. Онак у 2014 році він повинен був сплатити 4 300 грн за утримання майна.

Зазначимо, Андрій Шевців, який є радником міського голови Львова апарату виконкому Львівської міської ради та керівником ГО "Самопоміч", працював у ЛМКП "Львівтеплоенерго", опісля перебував на посаді начальника управління внутрішньої політики Львівської міськради та був співкоординатором львівського Євромайдану.

Нагадаємо, згідно з виборчим списком "Самопомочі" Шевців був кандидатом у депутати до Львівської міської ради на виборах у 2015 році.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.