Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

депутат-хабарник

СБУ

Четвер, 14 квітня 2016, 09:51

Депутата однієї із міськрад Львівщини спіймали на хабарі

депутат-хабарник

Депутат Городоцької міськради взяв хабар за позбавлення учасників АТО земельної ділянки.

Про це повідомила прес-служба УСБУ у Львівській області.

Зокрема, до депутата звернувся львівський бізнесмен з проханням розглянути на сесії питання про виділення йому земельної ділянки для будівництва готельно-розважального комплексу.

Депутат погодився за гроші «допомогти» підприємцю, але вирішив реалізувати зобов’язання іншим шляхом. На сесію було винесено питання про зміну цільового призначення земельної ділянки. Раніше міськрада відвела її під будівництво багатоквартирної житлової забудови для учасників антитерористичної операції.

Правоохоронці затримали депутата під час отримання чотирьох тисяч доларів, відразу після прийняття міськрадою позитивного рішення.

Наразі відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України та встановлюють можливу фінансову «зацікавленівсть» в прийнятті такого рішення іншими депутатами та чиновниками.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.