Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Верховна Рада

7dniv.info

Четвер, 14 квітня 2016, 11:25

Верховна Рада визначилася із складом нового уряду

Верховна Рада

Коаліція абсолютною більшістю підтримала узгоджений склад нового Кабінету міністрів України.

Про це повідомляє РБК-Україна.

"Коаліція ухвалила всі потрібні рішення. Ухвалила рішення про висування Володимира Гройсмана, про обрання Андрія Парубія на посаду спікера, Ірини Геращенко – на посаду першого віце-спікера, про склад уряду, де залишається тільки одна вакантна посада, оскільки Блок Петра Порошенка не погодив – міністра охорони здоров'я", – зазначила замглави фракції Народного фронту Вікторія Сюмар.

За її словами, дещо дискусійною на зборах коаліції була кандидатура на посаду міністра енергетики, нардепа Ігоря Насалика, а посаду першого віце-спікера, міністра економіки обійме нардеп, представник президента в парламенті Степан Кубів.

Також в уряді працюватиме шість віце-прем'єрів.

Окрім цього депутати домовилися, що підтримають скасування постанови про визнання роботи уряду Арсенія Яценюка незадовільною.

Нагадаємо, раніше коаліція підтримала кандидатуру спікера Верховної Ради України Володимира Гройсмана на посаду прем'єр-міністра України.

Зазначимо, 10 квітня прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк прийняв рішення про відставку. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.