Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Пожежники

П'ятниця, 15 квітня 2016, 13:55

У Львові чоловік підпалив офісний центр через конфлікт із підприємцем

Пожежники

31-річний мешканець Самбора підпалив офісний центр у Львові, бо конфліктував із підприємцем, який орендував у ньому приміщення.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Вчора до Личаківського відділення поліції звернувся працівник офісного центру, який розташований на вулиці Богдана Хмельницького, й повідомив про те, що близько 17:00 год. невідома особа кинула пляшку з запалювальною рідиною на дах будівлі.

Речовина зайнялась, але працівники погасили полум’я самотужки за допомогою вогнегасника. Потерпілих внаслідок події немає, а суму завданих збитків поки встановлюють.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Як встановили правоохоронці, пляшку з запалювальною сумішшю на дах прибудови кинув 31-річний мешканець Самбора.

Чоловік мав майновий конфлікт із одним з керівників ТзОВ, що орендує у офісному центрі приміщення.

Наразі проводяться слідчі дії, вирішується питання кваліфікації цього злочину згідно з нормами Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.