Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

ВО "Батьківщина"

П'ятниця, 15 квітня 2016, 14:04

Більшість українців віддали б свої голоси за "Батьківщину"

ВО "Батьківщина"

ВО "Батьківщина" посіла перше місце в рейтингах серед виборців.

Про це повідомила прес-служба ВО "Батьківщина".

За даними дослідження "Динаміка суспільно-політичних поглядів в Україні", яке проводила Соціологічна група "Рейтинг" на замовлення Міжнародного Республіканського Інституту, ВО "Батьківщина" отримала найбільший результат в рейтингу партій, які могли б потрапити до парламенту, якби вибори відбулися найближчої неділі.

Опитування проводилося серед тих виборців, які мають намір проголосувати.

Зокрема, за ВО "Батьківщина" проголосувало б 13% виборців, по 11% голосів дісталися "Самопомочі", "Опозиційному блоку", БПП "Солідарність". П’ятивідсотковий бар’єр також долають "Радикальна партія" та  ВО "Свобода".

Зазначимо, опитування проводилося по всій Україні з 18 лютого до 4 березня 2016 року. Метод опитування – особисте інтерв'ю у респондента на дому.

Всього було опитано 2 400 українців віком 18 років і старше, які мають право голосувати. Також додатково було опитано 1 000 респондентів у Миколаївській та Херсонській областях.

Допустима похибка не перевищує 2%.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.