Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Великодній ярмарок

Понеділок, 18 квітня 2016, 16:32

У Львові розпочалась підготовка до Великоднього ярмарку

Великодній ярмарок

На площі перед Львівським оперним театром вже встановлюють торгівельні дерев'яні будиночки.

Про це повідомив кореспондент Варіантів.

Сьогодні на головній вулиці Львова розпочали облаштовувати торгівельні будиночки.

Великодній ярмарок стартує 21 квітня й триватиме понад місяць – до 16 травня. У будні дні він працюватиме з 11:00 до 22:00 год., а у вихідні – з 10:00 до 23:00 год.

Зазначимо, цьогоріч міська рада вперше оголосила конкурс на організатора проведення великоднього ярмарку. На конкурс подалась тільки одна компанія – «Львівські ярмарки», яка, відповідно, буде його організатором.

Відтак фірма повинна встановити на головній вулиці міста 25 смітників із розрахунку не менше одного смітника на три торгові точки, 4 контейнери для сміття, 4 біотуалети, а також вказівники із найближчими до місця проведення ярмарку громадських вбиралень та вбиралень у закладах харчування.

ТзОВ «Львівські ярмарки» пропонує організувати традиційний сімейний великодній сніданок, окрім того вони презентують літературний проект «Весна у віршах», де відомі люди міста читатимуть поезію молодих львівських поетів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.