Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ЦНАП

ГІ "Маєш діяти"

Понеділок, 18 квітня 2016, 18:05

У Львові запрацював іще один центр надання адмінпослуг

ЦНАП

Центр надання адміністративних послуг відкрили сьогодні у Шевченківському районі Львова.

Про це повідомив прес-центр громадської ініціативи "Маєш діяти".

Новий ЦНАП, що розташований на вул. М. Хвильового, 14а, оснащений спеціальною технологією, що полегшить обслуговування клієнтів із вадами зору.  

Відтак до клієнта, який реєструється за спеціальною кнопкою, підходитиме адміністратор і проводитиме до свого робочого місця.

До переліку послуг, з якими мешканці можуть звернутися в ЦНАП, входять оформлення й видача паспорта громадянина Україна, зняття з реєстрації проживання та вклейка фотокартки при досягненні 25 та 45-річного віку.

Також з’явилась можливість звернутися до Департаменту Державної архітектурно-будівельної інспекції в разі потреби подачі декларацій про початок виконання підготовчих робіт, будівельних робіт або готовність об’єкта до експлуатації.  

Більше того, в ЦНАПі можна записатися на зустріч із певним чиновником Львівської міськради та її структурних підрозділів. 

За словами персоналу Центру, за один робочий день до одного співробітника звертається близько 20-30 людей з різними проханнями. 

Зазначимо, згодом також планують відкрити подібні Центри у Залізничному районі (вул. Виговського) та Франківському (вул. Ген. Чупринки).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.